a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

Quality since 1985.

  • No products in the cart.
Image Alt
  /  1:1 Session

Min tilgang til dig er holistisk, vi ser på hele dig og hvor du kan justere for at komme tættere på drømmen om balance i livet. Hvert forløb er unikt, fuldstændig som du er helt unik. Jeg mærker dig og ser dig lige hvor du er, derfor rammer vi altid spot on på de steder, som vil rykke dig allermest.

 

Jeg arbejder både med ydre faktuelle og evidens baseret viden omkring kost, kosttilskud, træning osv mens jeg samtidig bruger vores samtale og de følelser du har i kroppen til at sammensætte et program så du hurtigere kommer i balance med din krop.

 

Oftest er det sådan at det som minimum tager 3 måneder at genoprette balancen i din krop, inden den er fyldt op på alle planer. Din genoprettede balance i kroppen vil oftest give dig følelsen af mere energi, mindre stress, overskud, bedre søvn og kropskontakt. Du vil helt sikkert have følelsen af at være kommet tættere på dig selv og at have gjort en kæmpe forskel for dig.

 

Jeg kan skræddersy og tilpasse dine behandlinger således at det kan foregå på Skype eller i min klinik.