BEHANDLINGER

 

Sådan behandler jeg

Mit syn på mennesket er holistisk, og det er derfor holismen der danner rammen om mine behandlinger.
Et holistisk syn betyder at jeg ser dig i en helhed. I behandlingen betyder det at jeg ser dig og din krop men også din psyke, hvilket spiller en lige så stor rolle i din sundhed. Jeg tror på at kroppen påvirker dit sind og sindet påvirker din krop.
I et holistisk behandlingsforløb hos mig leder jeg efter årsagen til dit symptom, sygdom og/eller tilstand igennem psykiske udfordringer, følelser, livsstil, kost, fysiske symptomer og vaner.

 

 

Jeg tror ikke på symptombehandling af nogen form hverken kemisk eller naturligt. Man kan i nogle tilfælde symptom behandle samtidig med man er i gang med at finde roden til sygdommen, dette skal kun være for at afhjælpe akut ubehag. Jeg finder det yderst relevant at lære dig, din krop og DIN biokemi at kende inden jeg går i gang med at ligge et forløb for dig.

Interesseret?

Men virker det?

Årsagen til sygdom eller symptomer ligger ofte i vores tanker og følelser, og derfor er dette en central del af mine behandlinger. Ved at støtte op om det fysiske og psykiske på samme tid, understøtter og hjælper vi din krop på flere niveauer så kroppen kan komme tilbage til sit udgangspunkt. Her er der ingen hurtige løsninger, symptombehandling er et quick-fix, hvor du dulmer og undertrykker kroppens egentlige behov. Fx. Hvis du har hovedpine, hjælper en Panodil NU! Men hovedpinen kommer igen efter et stykke tid da kroppens egentlige behov ikke bliver stillet, derfor vil der være afregning ved kasse 1. Selve årsagen til din hovedpine forsvinder ikke fra din krop, det lindrer de smerter du har lige her og nu som er forbundet med hovedpinen. Derfor er smertestillende medicin aldrig en vedvarende løsning – Det er holistisk behandling derimod fordi du arbejder med at finde årsagen til hvorfor din hovedpine er opstået. Et holistisk behandlingsforløb kræver at du deltager aktivt, du skal være villig til at indgå i processen sammen med mig, og dermed også arbejde dybere med de problematikker der har bragt din krop i den situation som den står i nu.

Spørgeskema

Det første du møder i mine 1 : 1 Forløb eller sessioner, er mit uddybende spørgeskema som jeg sender på mail til dig, og som du skal sende tilbage inden du kommer i klinikken. Dette er for at jeg kan være forberedt til vores første møde/samtale og for at du i ro og mag kan tænke over dine svar. Spørgeskemaet danner grundlaget for behandlingen hos mig.  Ved udelukkende Zoneterapi eller Akupunktur sender jeg ikke et spørgeskema på mail, men vi bruger ½ time på det i klinikken.

Herefter kan jeg finde på at anbefale laboratorieanalyser for at få konkrete resultater på bordet. Grunden til jeg ikke symptombehandler er, fordi jeg ønsker en vedvarende løsning for dig, hvor din krops egen naturlige balance, vitalitet, energi og modstandsdygtighed bliver genskabt.

Hvorfor laboratorie tests?

Din krops balance ændrer sig hele tiden fordi vi er i forskellige miljøer og vi lever aldrig helt ens hele tiden. Derfor er det fornuftigt hele tiden at holde øje med din krops status så du kan agere i forhold til det. I nogle perioder spiser du mere usundt end andre, mere sukker og junk. I andre perioder stresser du mere end andre, er måske mindre ude i naturen og sollyset. Når du i en periode lever anderledes, end du plejer, kan din krop have brug for at få tilføjet andre næringsstoffer end ellers. Det kan også være din krop er syg og har brug for særlig opmærksomhed på nogle områder end andre.
Det er forskelligt hvor ofte man skal tage en ny test afhængigt af hvilken test der er interessant for dig, derfor er det noget vi kan tale om i klinikken.

Interesseret?

Det gode resultat

Jeg vil vejlede og guide dig i det hele og give dig materiale som passer specifikt til dig. Det bliver gjort meget enkelt for dig, dog er det DIG som skal foretage ændringerne for at opleve resultaterne. Jeg vil være din rådgiver, guide og kærlige støtte på vejen, i den retning din krop efterspørger og lede dig tilbage på rette vej igen hvis du falder i, men i sidste ende er det dig der skal foretage ændringerne og bringe din krop tilbage i balance.

KONTAKT

Klinik Maja Lyck v/ Mentor & Kropsterapeut Maja Lyck

Vesterhede 13

6950 Ringkøbing

Telefon: +45 61 33 57 72

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Onsdag kl.  09.00 – 14.30

Ønskes andre tider så spørg