Vejen ud af kronisk træthed til et liv med energi og glæde samt redskaber til at hjælpe dig

 

Ubalance fra start

Min historie med ubalancer startede i min barndom. Jeg er enebarn og manglede søskende at “spejle” mig i. Jeg var overvægtig, led af blodsukker ubalance og mit humør var ofte dårligt, jeg var oftest sur, trist og træt. Når jeg spiste fik jeg næsten altid ondt i maven og følte mig oppustet. I skolen blev jeg mobbet da jeg var tyk. Jeg trøste spiste og blev introvert. Jeg følte mig anderledes end de andre.

 

Tristheden og trætheden har fulgt mig langt op i årene samt de andre ubalancer og senere i livet da min mand og jeg var parate til at få børn, oplevede vi at det var svært. Lægen sagde jeg havde fine blodprøver, og der var ikke tegn på PCO eller andet, men vi blev alligevel henvist til en fertilitetsklinik hvor de sagde at jeg havde PCO. Det endte med jeg fik IVF behandling og det har vi heldigvis fået 2 velskabte børn ud af. Hvis jeg dengang havde den viden som jeg har i dag omkring fertilitet, kvindekroppen, kemisk medicin, hormoner, stress, forventninger osv. ville jeg have søgt hjælp på en anden måde.

 

Vendte skuden

Da jeg var på barsel med vores 2. barn, var det hele blevet for meget. Jeg var så træt og trist at jeg for alvor besluttede at vende skuden og startede min intensive rejse mod en sund krop og et sundt sind. Jeg fik ingen diagnose og medicin fra lægen men jeg tog ejerskab og ansvar over mit eget liv.

Fandt et online program der kunne støtte mig og senere fandt jeg ud af via tests fra NORDIC LABORATORIES hvad jeg havde af intolerancer og justerede kosten herefter. Kroppen fik den manglede næring i form af vitaminer, mineraler, aminosyrer, homøopati samt egenomsorg, forståelse og heling af de følelser fra min barndom, som min krop havde holdt på i alle de år. Jeg har herved gået vejen selv og ændret min livsstil med sund kost, kosttilskud, afstressning, god søvn og motion. Jeg har fået mere energi så trætheden er væk, stabilt blodsukker, bedre hukommelse, bedre fordøjelse, mindre menstruations smerter, klarere øjne, pænere hud, stærkere muskler uden særlig styrketræning.

 

Den hjælp jeg fik, tilbyder jeg dig.

De sidste 4 år har betydet så meget for mig. Jeg har selv gået vejen og ved hvor meget det betyder at få den rette hjælp til at forstå kroppens kommunikation, kende cellernes tilstand og få kendskab til hvordan man bygger kroppen biologisk op igen og derefter tage afsked med ubalancer.
Jeg ønsker derfor nu som Health Mentor og zoneterapeut at hjælpe flest muligt til et glad og energifyldt liv. Undervise i brugen af gode kosttilskud samt i brugen af naturens skønne ressourcer og vores egen evne til at hele op i krop, sind og sjæl.

Start din sundhedsrejse nu

Jeg tog ANSVAR for min egen krop og fik glæde og energi ind i mit liv.

Sådan behandler jeg

 

Mine ubalancer og udfordringer har altid gjort mig nysgerrig på hvad der var rod årsagen til dem. Jeg har taget uddannelse på uddannelse for at finde en forklaring. Da jeg blev uddannet Lægeeksamineret Health Mentor i 2019 fik jeg en brugbar forklaring. Her arbejder jeg med hormonterapi hvor lægeverden møder den alternative verden. Jeg arbejder holistisk dvs. jeg ser på hele mennesket, både fysisk og psykisk. Jeg vægter tanker, vaner, gener og livsstil ligeligt, da det hele har betydning for vores krop. Jeg arbejder med at finde rodårsagen til symptomerne fremfor at symptombehandle. Det kan være ubalancer såsom PMS, PCO, PCOS, endometriose, uregelmæssig eller smertefuld menstruation, infertilitet, overgangsalder, acne, udbrændthed, lavt stofskifte, søvnproblemer, undervægt, overvægt, autoimmune sygdomme, insulinresistens, depression og angst.

 Hormonelle ubalancer kan bla. Skyldes dårlig eller for lidt søvn, dårlig kost, mangel på motion, medicin, dårlig tarmfunktion oa. Når din krop ikke får det den har behov for, opstår der mangler og ubalancer som lav energi, smerter og til sidst sygdomme. Når kroppen derimod er i balance vil du vågne op frisk om morgenen med en krop fuld af energi, uden smerter og en god fordøjelse og hud der stråler. Ud fra en grundig journal og evt. Laboratorietest samt visuel diagnose, skræddersyer jeg en plan til dig med vitaminer, mineraler, aminosyrer, urter, olier, homøopati og livsstilsvejledning. Jeg modsætter mig aldrig din læges anbefaling ligesom du altid skal informere din læge om hvilke kosttilskud du tager.

KONTAKT

Klienterne siger

Jeg har fået hjælp fra zoneterapi og massage til dræning af væske i kroppen, i slutningen af min graviditet.

Maja er dygtig til sit fag og jeg kan varmt anbefale hende.

Anita Nielsen

Jeg har i mange år døjet med blærebettændelse og fået medicin. Sygehuset meddelte de ikke kunne gøre mere. Siden jeg er begyndt til zoneterapi og med lidt kostændringer, er jeg nu næsten medicinfri.

Jeg fortsætter  samarbjedet  med Maja.

Anette Jensen

Uddannelser

Lægeeksamineret Health Mentor 2018/2019 – Curra-me
Zoneterapeut 2016/2017 – Alternaskolen Skive
Sygeplejerske 2008/2012 – VIA University College Holstebro
Bachelor Sundhed & Ernæring 2002/2006 – Via University College Sorø
Materialist 1998/2000 – Matas Ringkøbing