a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

Quality since 1985.

  • No products in the cart.
Image Alt
  /  Organixtest

Organix test

Organix testen måler på 46 forskellige markører i kroppen og giver dig et grundigt helhedsoverblik over din helbredssituation lige nu. Testresultaterne afslører hvilken tilstand din krop er i lige nu, hvilke fysiske mangler du har og hvilke ernæringsmæssige og metaboliske faktorer, der bringer din krop i ubalance. Prøven foretages fastende ved at indsamle morgenurin.

 

Organix testen måler følgende

 

Fedtforbrænding → Omsættes fedt ikke optimalt, så udvindes energien ikke korrekt og store dele af fedtet lagres som fedtdepoter. Organixtesten viser, om fedtforbrændingen forløber som den skal eller om den skal understøttes.

Kulhydratforbrænding → Oplever du at være drøntræt? Så er det måske fordi, at cellerne ikke kan omsætte kulhydrat på normal vis. Organix testen viser, hvilke næringsstoffer der mangler som hjælpestoffer hertil.

Energiomsætning → Under fordøjelsen spaltes maden til små dele, som kroppen skal bruge til at danne energi fra. Hvis de rette næringsstoffer ikke er tilstede, kan du have problemer med at med at omdanne nok energi fra din kost. Organix testen viser blokeringer og hvilke næringsstoffer , der med fordel kan understøtte din energiomsætning.

B-vitaminmangel → B vitaminer indgår i hundredevis af enzymsystemer i kroppen og er vigtige i forhold til hjerte-kar systemet, dit humør, fostrets sundhed mm. Præcis hvilke B-vitaminer du er i underskud af, kan læses på organixtesten.

Neurotransmittere → Nervernes signalstoffer er vigtige for dit humør og sind og kan derfor også forklare noget om kroppens stress tilstand . Organix testen måler på dine neurotransmittere og viser hvor det kan være nødvendigt at sætte ind.

Leverafgiftningsfunktion → Organix testen giver svar på om leveren afgifter og udrenser som den skal og hvilke faser i leveren der evt. kan være svækket så hele leveren ikke fungerer optimalt.

Antioxidantniveau → Når kroppen udsættes for forurening dannes der skadelige frie radikaler som påvirker vores celler. I bekæmpelsen af dem, er antioxidanter MEGET vigtige. Organix testen viser hvilke antioxidanter du er i mangel af.

Overvækst af forrådnelsesbakterier i tarmene → Fungerer fordøjelsen ikke optimalt, kan der opstå overvækst af forrådnelsesbakterier i tarmen. Dette kan påvirke afføringsmønster, konsistens, lugt, osv. Du vil heller ikke kunne optage din mad og kosttilskud optimalt. Organixtesten giver svar på om der i tarmen er en overvækst eller ej.

Overvækst af svamp i tarmene → En stresst livsstil, for meget fast food og indtag af medicin (antibiotika), kan resultere i overvækst af candida i tarmen. Organix testen giver dig svar på om du har overvækst eller ej.

 

Bestilling af tests

Vi finder sammen ud af hvilken test (tests) der er den rigtige for dig. Herefter bestiller jeg testen hos Nordic Laboratories. Du vil derefter modtage en E-mail fra laboratoriet med et betalingslink. Når du har gennemført betalingen, sender laboratoriet  en pakke med dine testmaterialer, en udførlig brugsanvisning for din opsamling samt en forudbetalt returkuvert med posten.

Du sender pakken retur til Nordic Laboratories, hvorefter der kan gå op til 3 uger før jeg får tilsendt din rapport med testresultaterne. Sammen aftaler vi en tid til konsultation, hvor vi gennemgår resultaterne fra testen og aftaler videre forløb.