Købsbetingelser

De produkter og oplysninger som findes på https://majalyck.dk og udbydes af samme person er ikke beregnet til at erstatte professionel lægelig rådgivning eller behandling. De er ikke beregnet til at diagnosticere eller helbrede sygdom eller medicinsk tilstand. Jeg opfordrer dig til at søge råd hos en kvalificeret professionel for enhver sundhedsmæssig bekymring, og fortælle dine oplysninger om dit helbred og velvære, herunder også brug af supplerende ernæring/kosttilskud.

Med hensyn til produktbeskrivelser, produkt etiketter, individuelle kosttilskud, indhold mm. og forskellige andre oplysende indhold, er det kun en vejledning. Det er derfor på eget ansvar hvis det følges. Det forsøges i bedste evne at levere aktuelle og præcise oplysninger.

Hvis der er trykfejl på hjemmesiden, beklages det, og din hjælp til at identificere sådanne fejl værdsættes, så de kan rettes hurtigst muligt.

Bestilling af produkter

Når du sender en ordre til Maja Lyck, er ordren et bindende tilbud om at købe produkter i henhold til disse handelsbetingelser. Du vil, inden du godkender din ordre, have mulighed for at rette eller slette dine produkter, samt ændre de oplysninger du har angivet i forbindelse med dit køb. Din ordre er ikke afsendt og derfor ikke bindende, førend du har godkendt.

Klinik Maja Lyck opbevarer en digital kopi af alle ordrebekræftelser (godkendt ordre anføres af pris, produkt, købers oplysninger), men det anbefales, at du selv printer bekræftelsen ud, da den indeholder væsentlige oplysninger. Ordrebekræftelsen er samtidig hensigtsmæssig at have senere, hvis du fortryder købet eller har indsigelser til købet.

Endelig aftale er indgået, når ordrebekræftelsen er afsendt til dig Klinik Maja Lyck og aftalen omfatter de produkter, der står i bekræftelsen.

Når du modtager bekræftelsen, skal du gennemgå den og straks kontakte Klinik Maja Lyck hvis du mener, den indeholder fejl eller uoverensstemmelser. Medmindre du skriftligt fremsætter indsigelser straks efter modtagelsen, vil Klinik Maja Lyck umiddelbart efter behandle dit køb.

Forsendelse

Sædvanlig leveringstid er 5 til 15 hverdage. Det kan ske, at en samlet ordre leveres på forskellige tidspunkter. Risko for varen overgår først til kortholder, når personen får varen i sin besiddelse.

Priser og betaling

Prisen for et produkt er den/de pris(er), der på tidspunktet for din bestilling, er angivet på din ordrebekræftelse. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Prisen for eventuel levering er også angivet på din ordre, og den samlede pris for din ordre fremgår af ordren. Alle priser for produkter på majalyck.dk er gældende, indtil de ændres.

Priserne er angivet i danske kroner inkl. moms og er ekskl. leveringsomkostninger. Du kan betale med Dankort, Mastercard, VISA og MobilePay.

Klinik Maja Lyck trækker beløbet på din konto, så snart varen/ydelsen bliver sendt afsted til dig eller påbegyndt. Ved betaling med betalingskort sendes dine oplysninger direkte til betalingsudbyder.

Sessioner/forløb samt øvrige forsendelser bliver afholdt og sendt efter modtagelse af betaling.

Betalingsbetingelser

Forløb, foredrag og workshops mv. afvikles på de angivne tidspunkter. I tilfælde af ændringer bliver køber orienteret mindst 24 timer i forvejen. Hvis ydelser aflyses senere end 24 timer før afholdelse, bliver beløbet tilbagebetalt eller erstattet med en ny dag. Levering af online produkter sker efter betaling.

Du kan i særlige tilfælde betale i rater mod et mindre administrationsgebyr.

Køb af sessioner og forløb er bindende. Du kan ændre din tid til sessioner op til 24 timer inden din aftale. Aflyser du din session kortere tid end 24 timer inden afholdelse pålægges et gebyr på 200 kr.

Efter endt session gives der ikke penge retur. Du er selv ansvarlig for at have en velfungerende Skypeforbindelse, hvis sessionen foregår online.

Efter køb af session modtager du en mail med forslag til sessionstider. Når sessionstiden er fastsat er den bindende. Såfremt du ikke fremmøder fysik eller over Skype inden for sessions første 15 minutter er Klinik Maja Lyck ikke forpligtet til at afholde sessionen. Du er selv ansvarlig for at have en velfungerende Skype eller telefonforbindelse eller rettidigt fremmøde.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages retur ret på produkter solgt til private. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt mig på mail@mariaemily.dk og du vil få dine penge tilbage. Hvis 14 dages fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan du vente med at fortryde til den følgende hverdag. Er der tale om et produkt med emballage, så skal emballage og produktet være 100 % i orden for at pengene kan gives retur.
Der er ikke fortrydelsesret på forløb, homøopatisk ampulkur og sessioner. Vælger du ratebetaling, forpligter du dig til, at betale alle de resterende rater.
Ved sessioner gælder afbudsreglerne, som er at afbud skal ske minimum 24 timer inden aftalte tid på email eller telefon, da der ellers pålægges et gebyr på 200 kr.

Personoplysninger

Klinik Maja Lyck er bekendt med persondataforordningen, og bestræber sig på at opbevare oplysninger på forsvarlig vis. Læs mere længere nede om behandling af persondata.

Markedsføring

Når du oplyser din e-mailadresse i forbindelse med et køb kan Klinik Maja Lyck anvende e-mailadressen til at kontakte dig vedrørende den aktuelle aftale samt til markedsføring af tilsvarende produkter, med mindre du har frabedt dig dette. Desuden kan e-mailadressen benyttes til at markedsføre produkter og tjenesteydelser over for dig i det omfang, du har samtykket til at modtage sådant materiale. Du kan altid fravælge at modtage markedsføringsmateriale.

Aftaleændring

Klinik Maja Lyck har ret til, på et hvilket som helst tidspunkt, at foretage ændringer i gældende forretningsbetingelser med 30 dages varsel.

Rettigheder

Klinik Maja Lyck ejer alle rettigheder til de leverede digitale produkter og alt materiale, trykt og digitalt, som stilles til rådighed i relation til ydelser købt hos Klinik Maja Lyck. Ved køb opnås brugsret til produkter og materiale. Brugsretten er personlig. Produkter og materiale skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand. Produkter og materiale må kun anvendes til eget brug. Produkter og materiale må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil de er købt, herunder må de særligt ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Klinik Maja Lyck´s virksomhed.

Klinik Maja Lyck´s navn må ikke anvendes i reklame- eller referenceøjemed uden skriftlig tilladelse. Såfremt de(t) leverede produkter/materiale og Klinik Maja Lyck´s navn anvendes i strid med denne bestemmelse, er Klinik Maja Lyck berettiget til en bod på 100.000 kroner per overtrædelse. Klinik Maja Lyck er også berettiget til at få overtrædelsen stoppet ved fogedforbud uden sikkerhedsstillelse.

Lov og værneting

Uoverensstemmelser med Klinik Maja Lyck skal afgøres ved dansk ret med Københavns byret som første instans.

Persondata

Jeg respekterer dit privatliv og indsamler derfor kun data om dig i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning.

Når du besøger majalyck.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indhold og til at øge værdien af det, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og de vil blive slettet, når det formål er opfyldt eller ikke længere er relevant. Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer og e-mail.

Formål

• Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter og tjenester, som du har købt, tilmeldt dig og/eller tegnet abonnement på
• Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig
• Support i forbindelse med dine køb, abonnementer og øvrige henvendelser

Følgende oplysninger behandles: navn, adresse, e-mail, telefonnummer, brug af digitale ydelser – herunder nyhedsbreve
Kilden til dine oplysninger er:
• Direkte fra dig via hjemmesiden, tilmelding af nyhedsbrev eller via sociale medier
• Direkte fra dig i forbindelse med køb af ydelser og produkter
• Mine databehandlere

Behandlingsgrundlag

Dine oplysninger behandles grundet min legitime interesse i at markedsføre dig mine produkter, så jeg kan opfylde en kontrakt du er part i og overholde en retlig forpligtelse f.eks. i henhold til bogføringsloven.

Opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
Når du sender os en e-mail, giver du samtidig samtykke til opbevaring af dine oplysninger i Klinik Maja Lyck´s e-mail system, som er fortroligt for medarbejdere hos Klinik Maja Lyck. Vi videresender kun dine oplysninger, hvis du har givet os tilladelse, som f.eks. kan fremgå i en e-mail fra dig.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden (evt. geografisk placering, køn og alderssegment) videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.
Dine oplysninger kan videregives under følgende omstændigheder: Der er indgået databehandler aftaler med databehandler, som en garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Indsigt, ændring og indsigelse

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: majalyck@gmal.com. Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

Cookies

Hjemmesiden anvender cookies til at tilpasse indhold og annoncer og til at analysere trafik. Jeg deler oplysninger om brug af hjemmesiden med mine partnere (sociale medier, annoncepartnere, analysepartnere). Mine partnere kan kombinere data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra dit brug af deres tjenester. Du samtykker til cookies, hvis du fortsat anvender denne hjemmeside. Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller ikke at anvende dette site.

Ejeroplysninger

Hjemmesiden udbydes og ejes af:
Klinik Maja Lyck
Vesterhede 13
6950 Ringkøbing
CVR nr. 39344904
majalyck@gmail.com
61335772