KLINIK MAJA LYCK
Holistisk Sundhedscoach & Kropsterapi

ZONETERAPI

 

Mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalance. Resultatet bliver sygdom, træthed, smerter og/eller utilpashed. Zoneterapi hjælper ofte til genoprettelse af balance i kroppen.

 

Hvordan arbejder jeg med zoneterapi?

Under og ovenpå fødderne findes et fuldstændigt kort over hele din krop. Hver del af kroppen har en zone på fødderne, som kaldes en reflekszone.  Jeg trykker og stimulerer de zoner der repræsenterer dine organer og muskler.

 

Hvordan kan Zoneterapi gavne dig?

Zoneterapi har en afslappende virkning på din krop. Behandlingen virker udrensende og balancerende. Det mest optimale er oftest en kombi-behandling med zoneterapi/akuounktur/kost og livsstils vejledning. Det vigtigste for dig er at du opnår fornyet energi og glæde uanset hvilke symptomer du kommer med.

 

Hvor ofte skal jeg have zoneterapi?

Antal og interval af behandlinger varierer rigtig meget individuelt, samt alt efter om det er akut eller kroniske problematikker man kommer med. Ofte anbefaler jeg 3 behandlinger over de første 3 uger, på den måde lægges der et godt grundlag for effektivt behandlingsforløb. Efter de 3 behandlinger arbejdes der mod at finde et godt interval mellem behandlingerne fremadrettet.

 

Zoneterapi til din baby

Når din baby er ramt af skrigeture eller søvn problemer, har zoneterapi vist sig at være effektiv. Det er ofte tarm systemet der driller hvor baby kan få ondt i maven.

 

Zoneterapis effekt på baby?

Zoneterapi er ingen kur men i de fleste tilfælde kan mellem 2 – 4 behandlinger være nok, for at opleve den fulde effekt på din baby.

 

 

Tavshedspligt

Jeg har altid tavshedspligt overfor hvad der foregår i klinikken. Jeg fører dog journal af hensyn til behandlingsforløbet. Jeg følger de nye GDPR regler, og du kan til enhver tid se din journal.

ZONETERAPI KAN BLA. AFHJÆLPE

Astma, allergi, eksem Fordøjelsesproblemer / forstoppelse
Hovedpine/migræne
Smerter i muskler og led, herunder gigt og fibromyalgi
iskias smerter
Infertilitet, graviditetsproblemer og fødsel
Styrke immunsystemet
Hormonelle forstyrrelser
Generel styrkelse af krop og psyke
Stress
m.m.

BOOK TID NU

KONTAKT

61335772

Klinik Lyck v. Maja Lyck

Vesterhede 13 - 6950 Ringkøbing

ÅBNINGSTIDER

Man - Fre kl. 9:00 - 16.00

Ønskes andre tider så spørg.