a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

Quality since 1985.

  • No products in the cart.
Image Alt
  /  Zoneterapi

Værd at vide om zoneterapi

 

Mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalance. Resultatet bliver sygdom, træthed, smerter og/eller utilpashed. Zoneterapi hjælper ofte til genoprettelse af balance i kroppen.

 

Under og ovenpå fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne, som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone hænger det sammen med at en del af kroppen ikke fungerer optimalt. Ved at behandle de ømme zoner med specielle tryk kan man påvirke organerne til en bedre funktion og dermed oprette balance.

 

Selve behandlingen

 

Behandlingen foregår ved trykmassage under føddernes under og overside. Gennem de enkelte reflekszoners ømhedsgrad, hudens tilstand o.a. danner jeg et billede af ubalancens karakter, placering og styrke. Behandlings planen tilrettelægges herefter. Gennem behandling påvirkes hele kroppen til at søge efter optimal balance.

 

Reaktioner efter behandlingen kan være forskellige. Enhver reaktion hænger sammen med en bedre balance. Det er ikke helt muligt at forudsige kroppens måde at reagere på , da reaktionerne er individuelle. Det skal dog ses som positivt, da det fortæller at kroppen tager imod og arbejder med forskellige  ubalancer, og bedring er på vej.

 

Typiske reaktioner kan være:

 

  • Velbehag
  • Afslappethed, træthed, og dyb søvn
  • Øget tarmfunktion, ændring af afføringsmønster
  • Udskillelse af sekret gennem næse og svælg
  • Opblusning af gamle- og nuværende symptomer
  • Humørsvingninger mm.

 

 

Sundhed og helhed

 

Behandlingen kan være med til at genoprette kroppens ubalance men behandlingen kan ikke altid stå alene. Derfor er det vigtigt også at kigge på andre ting, som kan hjælpe kroppen på rette vej. Eksempelvis er livsvilkår, omgivelser, kost, følelser, vitaminer, mineraler og aminosyrer væsentlige faktorer der alle spiller en stor rolle i forbindelse med helbredet.

 

I forbindelse med zoneterapibehandlingen rådgiver jeg om hvilke faktorer der kan være mulig årsag til eventuelle ubalancer. Ved at følge rådene kan du selv gøre en indsats til at bevare en god sundhedstilstand.

 

Tavshedspligt

 

Jeg har altid tavshedspligt overfor hvad der foregår i klinikken. Jeg fører dog journal af hensyn til behandlingsforløbet. Jeg følger de nye GDPR regler, og du kan til enhver tid se din journal.

 

Der ydes tilskud fra Sygeforsikring ”Danmark”, og et stigende antal private sundheds forsikringer yder ligeledes tilskud.