1:1 Forløb

1:1 Forløb hos Mentor

Maja Lyck

-Jeg tilbyder 1:1 sessioner som forløb af 3 eller 6 måneder.

Mit syn på mennesket er holistisk, og det betyder at jeg ser på dig som en helhed. I et forløb hos mig betyder det at jeg ser dig og din krop men også din psyke som lige vigtige. Jeg tror på at kroppen påvirker dit sind og sindet påvirker din krop.
I et behandlingsforløb hos mig leder jeg efter årsagen til dit symptom, sygdom og/eller tilstand igennem psykiske udfordringer, følelser, livsstil, kost, fysiske symptomer og vaner.

 

Årsagen til sygdom eller symptomer ligger ofte i vores tanker og følelser, og derfor er dette en central del af mine behandlinger. Ved at støtte op om det fysiske og psykiske på samme tid, understøtter og hjælper vi din krop på flere niveauer så kroppen kan komme tilbage til sit udgangspunkt. Her er der ingen hurtige løsninger, symptombehandling er et quick-fix, hvor du dulmer og undertrykker kroppens egentlige behov. Fx. Hvis du har hovedpine, hjælper en Panodil NU! Men hovedpinen kommer igen efter et stykke tid da kroppens egentlige behov ikke bliver stillet, derfor vil der være afregning ved kasse 1. Selve årsagen til din hovedpine forsvinder ikke fra din krop, det lindrer de smerter du har lige her og nu som er forbundet med hovedpinen. Derfor er smertestillende medicin aldrig en vedvarende løsning – Det er holistisk behandling derimod fordi du arbejder med at finde årsagen til hvorfor din hovedpine er opstået.

Et holistisk behandlingsforløb kræver at du deltager aktivt, du skal være villig til at indgå i processen sammen med mig, og dermed også arbejde dybere med de problematikker der har bragt din krop i den situation som den står i.

Det første du møder i mine 1 : 1 Forløb, er mit uddybende spørgeskema som sendes på mail, og som du skal sende tilbage inden første samtale.  Spørgeskemaet danner grundlaget for forløbet.

Herefter kan jeg finde på at anbefale laboratorieanalyser for at få konkrete resultater på bordet. Grunden til jeg ikke symptombehandler er, fordi jeg ønsker en vedvarende løsning for dig, hvor din krops egen naturlige balance, vitalitet, energi og modstandsdygtighed bliver genskabt.

 

3 MÅNEDERS

FORLØB

-Til dig der har brug for et kærligt skub i den rigtige retning

Til dig der ønsker et skræddersyet forløb, hvor vi tager udgangspunkt i din krop og symptomer. Du kæmper måske med eksem, hovedpine, migræne, urolig mave, indre uro, hormonel ubalance, vægtøgning, tristhed eller andre symptomer, som hæmmer din dagligdag, og du har brug for din egen personlige støtte til at få energi og få dit drømme liv.

 

 

♥ Grundig gennemgang af dine ønsker samt symptomer, vaner, kost, sygdomshistorik, gener og evt. test fra læge eller laboratorie.

♥ Skræddersyet sundhedsplan med gennemgang.

♥ Konkrete anbefalinger til kost, vitaminer, mineraler, urter og aminosyrer der kan styrke dig.

♥ Større indsigt i din krops kommunikation.

♥ Råd og øvelser til kærlige vaneændringer, aktiviteter og positivt mindset.

♥ 12 x 1:1 sessioner til fast ugentlig støtte, så du kærligt rykker dig uge for uge. Med udgangspunkt i din aktuelle situation kommer vi omkring kost, trikere af gamle vaner, relationers påvirkning, forståelse for hvad kroppen forsøger at fortælle dig.

♥ Hjælp til nye kærlige vaner og motivation frem mod det ønskede mål.

♥ Mulighed for zoneterapi til at få ro på nervesystemet.

♥Mulighed for tilkøb af laboratorie test, hvor du får vished om kroppens fysiske tilstand.

♥ Ubegrænset sparring pr. mail i 3 måneder.

 

Pris 15.000

Kan betales i 3 rater