1:1 forl​øb

Et personligt forløb hos Maja Sundhedsmentor  

MAJA LYCK SUNDHEDSMENTOR

Transformere nde 
1:1 forløb - 3 måneder

Et forløb på 3 mdr. hvor du gennemgår den vildeste transformation af krop, sind og sjæl.

Et personligt sundhedsforløb er til dig der ønsker et skræddersyet forløb og egen personlige støtte til at gennemgå den vildeste transformation i krop og sind, så du får energi og balance tilbage i dit liv.

Et personligt sundhedsforløb er et forløb for dig der gerne vil investere i dig selv og give din krop det bedste. Der er efte​rhånden flere eksempler på, at vi kan optimere vores krop og minimere livsstilssygdomme med en sund livsstil.  Vi ser flere og flere mennesker gå fra syg til rask og fra usund til sund, ved omlægning af kost og vaner til en livsstil som ikke ødelægger vores krop. 

Vi tager udgangspunkt i din situation, hvordan din krop har det og hvilke symptomer du har. Du har måske stress, indre uro, eksem, hovedpine, migræne, svag mave, ubalance i dine hormoner, uønsket vægtøgning, er nedtrykt eller trist. 
I et behandlingsforløb hos mig leder jeg efter rodårsagen til dit symptom igennem følelser, livsstil, kost, fysiske symptomer og vaner. Årsagen til sygdom eller symptomer ligger ofte i vores tanker og følelser, og derfor er dette en central del af mine behandlinger. Ved at støtte op om kroppen og sindet på samme tid, understøtter og hjælper vi din krop på flere niveauer, så kroppen kan komme tilbage til sit udgangspunkt. 

Med udgangspunkt i laboratorietests, kosttilskud, homøopati, kostens helbredende egenskaber, coaching/mentoring, phytoterapi, sygdomslære, værktøjer til personlig udvikling, positivt mindset og menneskekundskab og spirituelle redskaber, har jeg en bred vifte af redskaber til at kunne støtte og guide dig i din proces. Hvilke redskaber, der tages i brug, til din sundhedsplan, afhænger af dit individuelle behov, og hvem du er. For nogle er brug af samtlige redskaber at foretrække og for andre måske kun de videnskabelige tilgange. Workbooken der medfølger  guider jeg dig individuelt igennem ud fra dine udfordringer. Den indeholder 12 moduler.  Øvelser og lydfiler til personlig udvikling, daglige rutiner og positivt mindset.

Jeg ønsker at guide dig tilbage til dig selv. Dvs. du skal finde tilbage til den person som er uafhængig, uafhængig af en bestemt måde at leve på eller uafhængig af andre. Du skal kunne mærke DIN krop, sind og sjæl, samt stoppe op og handle på hvad den fortæller dig. For når du begynder at handle på din intuition, får flow i kroppen og livet, så er det her du bliver mere lykkelig, og det fortjener du.

Er du klar til at få redskaberne
til den vildeste transformation?

Reservér din plads nu    

 Reservér din plads her 

3 MÅNEDERS FORLØB  

Transformation af din krop, sind og sjæl
 

Du får

Tilsendt en uddybende dataindsamlingsliste, som du udfylder og sender retur inden vi ses online.

Du får

Opstarts samtale hvor vi 
gennemgår dine ønsker, symptomer​, vaner, kost, sygdomshistorik, gener og evt. test fra læge.  

Du får

Skræddersyet sundhedsplan som vi gennemgår sammen. 
Heri indgår:

  • Kostanbefaling og eksempel på kost for en hel dag, der tager udgangspunkt i dine ønsker, udfordringer og behov.
  • Online mindre E-bog med basis info omkring sundhed, vaner mm. Indeholder også opskrifter og fif til basiskøkkenet.
  • Skræddersyet kosttilskudsliste tilpasset dig og din krop. Det vurderes individuelt om man har brug for kosttilskud.
  • Link til webshoppen Welldium og rabatkode på 15% du altid kan bruge.
  • Råd og vejledning ift. brug af urter (Phytoterapi) der kan gavne din krop.
  • En Ying og Yang guide der giver viden om fem-elements teorien ift. dine problematikker og hvordan du kan arbejde dig videre fra dit nuværende ståpunkt og dermed forebygge sygdomme.
  • Guide ift. skønhedsprodukter og sundhedsritualer der vil støtte din krop til bedre balance.
  • Indsigt i din krops kommunikation, trickere af gamle vaner, relationers påvirkning mm.

+ Du får

Workbook​ til 12 uger hvor

Du får

Øvelser til indre arbejde der giver personlig udvikling som skaber vækst og glæde indeni. 

Du får

Inspiration til hvordan du via gode vaner og øvelser bl.a i naturen, kan støtte dig selv til et positivt mindset,