HEJ, MIT NAVN ER MAJA LYCK OG JER ER SUNDHEDSMENTOR

Jeg hjælpe kvinder med at tage ansvar for deres eget liv.

For sagen er at vi ikke kan ændre noget før vi ændrer os selv. Og så skal familien nok følge med derefter.

Jeg hjælper med fysiske ubalancer, via kost, kosttilskud, tests og selvkærlige tiltag i hverdagen. Samtidig med øvelser til personlig udvikling og positivt mindset.

Jeg tror ikke på QUICK FIX, men hjælper dig til at finde roden til dine problemer, Jeg tror også på det er de små til og fravalg, indre arbejde samt positivt mindset der gør den store positive forskel for dig i hverdagen.

Spørger du mig så skal du ændre dig på flere planer for at ændre dit liv og dermed committe dig til hverdagen og det er disse tiltag jeg hjælper dig med.

Jeg elsker at arbejde med kvinder der er dedikeret til at tage lederskab over deres eget liv, derfor tilbyder jeg online forløb, både korte og længere, da jeg har erfaret det er det som skaber de bedste resultater til et drømmeliv.

– Det er netop det jeg kan hjælpe dig med.

Maja Lyck
Maja Lyck

Jeg mener det hele handler om at leve i balance og tage ansvar for din egen sundhed.

Vi skal gerne mærke glædesbobler og livslyst dagligt. Energien og overskuddet kommer fra en stærk og sund krop, der skal behandles med kærlighed, og næres med sund kost, tilskud og gode valg.

Har du været stresset, haft depression, angst, haft en periode med dårlig ernæring, sygdom eller andet så er jeg sikker på jeg kan hjælpe dig tilbage i balance.

Jeg blev næsten 40 år før jeg besluttede at tage ANSVAR for min egen sundhed.

De sidste 4 år på min sundhedsrejse har givet mig lyst til livet igen samt vedvarende energi og glæde.
Når jeg kan så kan du også!

Jeg vil elske at hjælpe dig på din rejse.
Maja

Min sundheds rejse

Min egen historie er min motivation for at hjælpe andre.

Gennem lange og frustrerende perioder af mit liv har jeg ikke været i balance, dette går helt tilbage til min barndom. Det har bl.a. betydet problemer med tristhed, kronisk træthed hele min fortid, og utilpashed i kroppen.
Med viden vilje og ihærdighed har jeg fået vendt mit liv til at være fyldt med glæde, energi og taknemmelighed, og er nu klar til at hjælpe andre på vej til et energifyldt liv de drømmer om.

Ubalance fra start

Min barndom startede med ubalancer. Jeg var overvægtig, led af blodsukker ubalance og mit humør var ofte dårligt, jeg var oftest sur, trist eller træt. Når jeg spiste, fik jeg næsten altid ondt i maven og følte mig oppustet. I skolen blev jeg mobbet da jeg var tyk. Jeg trøste spiste og blev introvert. Jeg følte mig anderledes end de andre.

Fertilitetsproblemer

Tristheden og trætheden har fulgt mig langt op i årene samt de andre ubalancer og senere i livet da min mand og jeg var parate til at få børn, oplevede vi at det var svært. Lægen sagde, jeg havde fine blodprøver og der var ikke tegn på PCO eller andet, men vi blev alligevel henvist til en fertilitetsklinik, hvor de sagde, at jeg havde PCO. Det endte med, jeg fik IVF behandling og det har vi heldigvis fået to velskabte børn ud af. Hvis jeg dengang havde den viden, som jeg har i dag omkring fertilitet, kvindekroppen, kemisk medicin, hormoner, stress, forventninger osv. ville jeg have søgt hjælp på en anden måde.


Vendte skuden

Da jeg var på barsel med vores 2. barn, var det hele blevet for meget. Jeg var så træt og trist, at jeg for alvor besluttede at vende skuden og startede min intensive rejse mod en sund krop og et sundt sind. Jeg fik ingen diagnose og medicin fra lægen, men jeg tog ejerskab og ansvar over mit eget liv.
Fandt et online program, der kunne støtte mig. Senere fandt jeg ud af via tests fra NORDIC LABORATORIES, hvad jeg havde af intolerancer og justerede kosten herefter. Kroppen fik den manglede næring i form af vitaminer, mineraler, aminosyrer, homøopati samt egenomsorg, forståelse og heling af de følelser fra min barndom, som min krop havde holdt på i alle de år.

Gik vejen selv

Jeg har herved gået vejen selv og ændret min livsstil med sund kost, kosttilskud, afstressning, god søvn og motion. Jeg har fået mere energi så trætheden er væk, stabilt blodsukker, bedre hukommelse, bedre fordøjelse, mindre menstruations smerter, klarere øjne, pænere hud, stærkere muskler uden særlig styrketræning.


Jeg vil gerne hjælpe dig

Jeg har selv gået vejen og ved, hvor meget det betyder at få den rette hjælp til at forstå kroppens kommunikation, kende cellernes tilstand og få kendskab til hvordan man bygger kroppen biologisk op igen og derefter tage afsked med ubalancer.


Jeg ønsker derfor nu som Sundhedsmentor at hjælpe flest muligt til et glad og energifyldt liv, brugen af naturens skønne ressourcer og vores egen evne til at hele op i krop, sind og sjæl.

Min karriere baggrund

Jeg har taget nogle længere sundheds uddannelser i mine yngre tid. Efter jeg fik børn blev jeg mere interesseret i den holistiske tankegang og har uddannet mig som behandler indenfor dette felt. Jeg har nu de sidste år også fundet ud af at mindset er ligeså vigtig en faktor som vores fysiske krop og i disse år uddanner jeg mig indenfor dette felt samtidig med kommunikation.

 

Kort om min baggrund og metoder:

Lægeeksamineret Health Mentor Zoneterapeut

Forhenværende stud. akupunktør

Sygeplejerske

Bachelor Sundhed & Ernæring Skyggesider Adfærdsdesign

Life & Business Coach Stud. (færdig 2022).

 

 

Privat

HVEM ER JEG OGSÅ?

Sådan mere privat så er jeg gift med Kristian på 11 år og vi har været sammen i 21 år. Ja det føles virkelig også som en evighed nogle gange, men netop derfor er det også vigtigt at være bevidst om hverdagen og vores kærlighed for at vi kan holde liv i det.
Kristian og jeg deler passionen om udvikling og sundhed. Vi er sammen blevet mere bevidst om vores fælles mål, og vores mindset så vi kan opnå målene sammen. Han har også udviklet sig i takt med jeg har igennem årene og er også blevet mere bevidst om sin spiritualitet såsom at følge sin intuition.
Vi har to skønne børn, Isabella og William. og vi bor på et skønt landsted udenfor Ringkøbing, også tæt på vandet.

 HVAD FYLDER MIG OP?

Jeg elsker alle selvkærlige tiltag, og kan godt lide at udforske og arbejde med kosttilskud. Jeg er gået ind i firmaet Zinzino da jeg elsker at formidle super gode tilskud videre til mennesker der har brug for ekstra støtte.

Jeg oplever det er nemt og ting skal være lækre, effektive og nemme at arbejde med i en travl hverdag.
Kort og godt er jeg vild med ting der nærer mig udvendigt og indvendigt.

processen slutter aldrig